Darmowy produkt do każdego zamówienia
Wybierz swoją wersję
W magazynie. Zamów teraz, dostawa poniedziałek, 11 sierpnia.
BioTechUSA Iso Whey Zero 1816 g to wysokiej jakości izolat białka serwatkowego. Produkt zawiera aminokwasy, takie jak BCAA i L-Glutamina. Dzięki zaawansowanemu procesowi filtracji gwarantuje czysty i świadomy kalorycznie produkt. Mleko pochodzi z etycznych i zrównoważonych źródeł od krów wolno wypasanych. Ten proszek białkowy jest idealny do różnych smaków i zastosowań, od codziennej suplementacji po regenerację po treningu.
Izolat serwatki zawiera wyższy procent białka oraz mniej tłuszczu i węglowodanów niż koncentrat serwatki.
Tak, ten proszek można dodać do różnych przepisów, takich jak naleśniki czy smoothie.
Iso Whey Zero zawiera mniej niż 0,5 g cukrów na 100 ml przygotowanego napoju, dzięki czemu jest klasyfikowany jako bezcukrowy.
Ten produkt nie jest zamiennikiem posiłku, ale może być stosowany jako uzupełnienie diety.
Skład na porcję (25 gramów) | RWS* | |
---|---|---|
Białka (z izolatu białek serwatki) | 21 g | - |
Całkowita ilość aminokwasów na porcję: | . | - |
Histydyna (L-Histydyna) | 379 mg | - |
L-Izoleucyna | 1142 mg | - |
L-Leucyna | 2104 mg | - |
L-Lizyna | 1784 mg | - |
L-Metionina | 456 mg | - |
L-Fenyloalanina | 620 mg | - |
L-Treonina | 1256 mg | - |
L-Tryptofan | 332 mg | - |
L-walina | 1106 mg | - |
L-Arginina | 487 mg | - |
L-Cysteina | 619 mg | - |
L-Glutamina i L-Kwas glutaminowy | 4801 mg | - |
L-Prolina | 1073 mg | - |
L-Tyrozyna | 587 mg | - |
L-alanina | 930 mg | - |
L-Asparagina i L-Kwas Asparaginowy | 2077 mg | - |
Glicyna | 348 mg | - |
L-Serine | 923 mg | - |
Banan:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwnik (tartrazyna).
Czarny biszkopt:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, kawałki biszkoptu [mąka ryżowa, cukier, skrobia kukurydziana, rafinowany olej kokosowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, sól, środek zagęszczający (guma guar), środki spulchniające (wodorowęglan amonu, wodorowęglan sodu), aromat], proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Kataloński krem karmelowy:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, aromaty, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, barwniki (karmel amoniakalny, karotenoidy, karmel amoniakalno-siarkowy), substancje słodzące (sukraloza, glikozydy stewiolowe z stewii), L-izoleucyna, L-walina.
Czekolada:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), aromaty, sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Kokos:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Ciasteczka & Krem:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, aromaty (zawiera kofeinę), proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), tarta czekolada {masa kakaowa, masło kakaowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (soja)], aromat}, sól, cynamon w proszku, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Ciemna czekolada:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, L-glutamina, tarta czekolada {masa kakaowa, masło kakaowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (soja)], aromat}, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), aromaty, emulgator [lecytyny (soja)], sól, substancje słodzące (acesulfam-K, cyklaminiany), L-leucyna, L-izoleucyna, L-walina.
Orzech laskowy:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), aromaty, sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Sernik cytrynowy:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, aromaty, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwnik (karotenoidy).
Ananas-Mango:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, aromaty, kwasy (kwas jabłkowy, kwas cytrynowy), proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwniki (tartrazyna, Allura Red AC).
Pistacja:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwniki (tartrazyna, indigotyna).
Solony karmel:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, sól, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), barwnik (karmel amoniakalny), przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina.
Truskawka:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, aromaty, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, regulator kwasowości (kwas jabłkowy), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwnik (Allura Red AC).
Tiramisu:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty (zawiera kofeinę), kawa rozpuszczalna, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), cynamon w proszku, L-izoleucyna, L-walina.
Wanilia:
Izolat białka serwatkowego (mleko) {izolat białka serwatkowego (mleko), emulgator [lecytyny (soja)]}, L-glutamina, proszek śmietankowy [częściowo uwodorniony tłuszcz kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory (E471, E472a), syrop glukozowy, cukier, białko mleka, stabilizator (fosforany potasu)], aromaty, środki zagęszczające (guma celulozowa, guma ksantanowa), sól, przeciwzbrylacz (dwutlenek krzemu), L-leucyna, substancja słodząca (sukraloza), L-izoleucyna, L-walina, barwnik (tartrazyna).
Tartrazyna (smak Wanilia, Ananas-Mango, Banan) może negatywnie wpływać na aktywność lub uwagę dzieci. Allura Red AC (smak Ananas-Mango i Truskawka) może negatywnie wpływać na aktywność lub uwagę dzieci.
W BONO masz darmową dostawę dla zamówień od 250. W przypadku zamówień poniżej tej kwoty, koszty wysyłki wynoszą 25. Zamów teraz, dostawa poniedziałek, 11 sierpnia. Więcej o zamówieniach i dostawie →
Nie jesteś zadowolony? Możesz zwrócić swoje zamówienie w ciągu 14 dni od jego otrzymania. Koszt zwrotu wynosi 25, chyba że dostawa była błędna lub uszkodzona. Zwroty są realizowane w ciągu 14 dni tą samą metodą płatności. Łatwo zamów etykietę zwrotną poprzez nasz formularz zwrotu.
Ze względów higienicznych otwarte lub używane produkty nie podlegają zwrotowi. Więcej informacji o zwrotach i zwrotach kosztów →
Masz problem z zamówieniem? Daj nam znać, chętnie pomożemy! Nasza obsługa jest oceniana na 4.70/5.0 na Trustpilot, na podstawie 600+ opinii. Więcej o BONO →
Darmowy produkt do każdego zamówienia
Darmowy produkt do każdego zamówienia